İzleyiciler

22 Kasım 2015 Pazar

Uykuu, biraz duygu...

Miniğim, yanında uyumazsam yirmi dakikadan fazla uyumuyor. "Anne sensörü" var velette, beraber uyursak tatlı tatlı uyuyoruz çok şükür.
Bu sabah saat on civarı uykusu geliyor, yatıracağım. "Bir buçuk saatten fazla uyumaz ya" deyip, en sevdiği uyku pozisyonunda yatıyoruz beraber. Ben bağdaş kuruyorum, paşa hazretleri kucağımda, yüksekçe bir yastığa koyuyorum başımı. Ohh, uyku kardeşim ver elini.
Gözümü açtığımda saatin oniki olduğunu panikle görüyorum. Tam da abimizin tekvando dersinin başlangıç saati.
Hızlı hazırlanmada iyiyimdir, sonuç hiç estetik olmaz ama gitmek gereken yere oldukça hızlı gidebilirim. Nitekim bebeği, çocuğu, kendimi hazırlayıp salona gittiğimizde, saat onikiyi çeyrek geçiyor.
Ders bitip çocuklar dağılırken öğretmeni, "Lütfen onikiye çeyrek varken gelin, ısınamıyor, hareketlere doğrudan başlaması gerekiyor" diyor, sanki her sefer geç getiriyorum.
Ama aklımda bir soru, acaba geç gelme sebebini sordular da beni oğlum "anam uyuyakaldı" diye gammazladı mı beni diye. Cevabından korktuğum için soramıyorum.

Bir daha da saat kurmadan uyumam, tövbe.

4 yorum:

  1. Hahaha kesin söylemiştir. Bir kere uyuyakaldım çocukların 11 yıllık okul hayatlarında ne başıma kaktılar bilemezsin. Bu arada onlar uyanmışlar ama ben gelmediğime göre kalkmaya gerek yok demişler. Allahım ya :) Bir de yakınır küçük oğlum annem haftasonları çok geç kalkıyor diye. Duyan da akşama kadar uyuyorum sanacak dokuz gbi ayaktayım en geç ama :)

    YanıtlaSil
  2. :))) Eyvaaaah. Diline laf verdim ha? Ne yapsam da unuttursam? Hahhaha...
    Ayy, sinavlar baslasin, zaman kiymetli olsun, o uykular bir kiymetli olacak, bir kiymetli olacak... Kim gec kalkiyor gorecekler.
    :))

    YanıtlaSil
  3. Kıyamam ona .Benim oğlum da böyle büyüdü. Şimdi de evdeki en son ışık sönene kadar uyumuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) hahhah. Bizde de oyle olacak anlasilan. Uyutur, bir daha acariz bari ne yapalim.

      Sil