İzleyiciler

10 Aralık 2015 Perşembe

"mim" de neymiş derken...:)

Tatsız tatsız bilgisayar başına geçmişken, sevgili Handan 'ın neşeli yazısını okudum. Öyle keyifli yazmış ki, neşelendirdi beni, önerdiği oyunu da hemen oynamaya karar verdim :)

- İlaç kullanmaktan nefret ederim, mecbur kalmadıkça kullanmam.
- Uyku en sevdiğim şeylerden biridir, günün her saati uyumayı beceririm. Tek handikap, eğer kendim uyanmadıysam, dış etkenler uyandırdıysa (zil, telefon vs.) içimdeki suratsız, mutsuz kadın hortlar. Kurduğum çalar saat ve çocuklarım istisna.
- Aynı anda birden fazla iş yapmayı severim. Hayat dolu dolu mu yaşanıyor o zaman, keyfi mi kaçıyor koşturmaktan henüz karar veremedim ama, hala koltuğumun altında birkaç karpuz olsun istiyorum.
- Mutsuz zamanlarımda gözümde hep şu manzarayı canlandırıyorum. Ahşap, sade ve düzenli bir ev, kuzine yanıyor, üstünde çay demleniyor. Ben kitap okuyorum, yerdeki yatakta çocuklarım uyuyor, kucağımdaki kediyi seviyorum, çayımı yudumluyorum, yağan yağmuru izliyorum. Arada  bir gök gürlüyor.
- Youtube'dan "thunderstorm heavy rain" açıp, en uzununu seçip uyuyakalmışlığım çoktur.
- Panik zamanları sakin atlatıyormuş gibi görünürüm ama beynim o dönemi başından sonuna kadar siler. Bu duruma hiçbir anlam veremem, sanki biri anlatmış da dinlemişim gibi olaydan haberim olur. "Ne oldu" diye sorana ayrıntı anlatamam.
- Hem çalışıp, hem evi jilet gibi olan insanlara gıpta ile bakarım. Zira benim evimin altüst olması için bir gün yeterlidir. O beceriyi bana vermemiş Yaratan.
- Anneler, babalar, sevgililer, şuncular buncular gününden nefret ederim. Sırf para kazanmak için anası babası osu busu olmayanları ezerler bana göre.
- Birini kırmaktan, yanlış anlaşılmaktan korkarım. Cümlelerimi itinayla seçerim. O yüzden, yazılı ifadelerim sözlülerden daha etkilidir.
- Tatlıların her türü beri gelsin. Yaşım ilerledikçe, masum tatlılara nazaran ağdalı tatlılara daha bir sulanıyor ağzım.
- Güzel giyinenlere ve bakımlı olanlara çok imrenirim. Ama özel günler dışında oldukça sade ve özensizimdir. Bu yüzden karar verip dışarı çıkmam birkaç dakikamı alır.
- Randevuya zamanında gitmezsem kendi kendimi yerim, saatinde gelmeyene sinir olurum.
- Vefaya çok önem veririm. Arayanı ararım, gördüğüm iyiliği karşılıksız bırakmam. Kötülüğü de karşılıksız bırakasım gelmez de, Allah'tan korkarım, yapamam.
- Cebimdekini son kuruşuna kadar asla harcamam.
- Sürpriz sevmem, tamam herşeyi bilmem gerekmesin ama hiç olmazsa birşeyler olacağından haberim olsun. Habersiz misafirden nefret ederim mesela. Haberliye bayılırım. Ohhh yiyelim, içelim, muhabbet edelim.
- Yüzeysel öğrenirim. Yapmam gerekeni bilirim ama nedenini bilmem. Bu durum beni çok rahatsız ediyor ama değiştirmek için gerekli sabrı bulamıyorum kendimde.
- Üşümeyi sevmem.
- Bilgisayar oyunlarına bayılırım. Hatta atariye bile bayılırım ben. Bütün gece Age of Empires oynayıp, uykusuz işe gitmişliğim vardır.
- Eleştiriye hiç gelemem. İşime karışılmasını sevmem.
-İnsanlara çabuk güvenirim. Çok kazık yerim. Bi daha güvenmem derim, yine güvenirim. Bu böyle sürer gider.

Ayyyy ben daha yazar yazarım bunu da. Bi yerde de nokta koymak gerek :)))

Ben daha yeniyim, tanıdığım çok kişi yok. Olanı da çoktan mimlemişler zaten :)

4 yorum:

  1. Çok benziyormuşuz :) Kuzineli ev, gökgürültüsünün huzuru, bilgisayar oyunları, sade giyim.. Ben yazdım sandım ;)

    YanıtlaSil
  2. Öyle gerçekten. :)
    Ben de sizin yazınızda kendimi okuyorum sandım.

    YanıtlaSil
  3. Mimler mimler... :) Tamam, ben de geldim işte. :) Beklerim! :)

    YanıtlaSil
  4. Uyku olayınıı bende eskiden deli gibi uyurken yaş aldıkça uyku durumları daha bir zorlamaya başladı.

    YanıtlaSil