İzleyiciler

9 Ekim 2016 Pazar

Bir koltuk, kaç karpuz??

Saat 4e geliyor.
Kendime vakit ayırasım var. Kitap aldım, okumak istiyorum.
Yağmurlu bu ara. Dinleye dinleye, uyuklaya uyuklaya...

Kirli sepeti ağzına kadar dolu. Büyük prensin formalarını yıkamalıyım, diğerleri acil değil.
Onlarca gömlek ve pantolon ütülemiştim ama bitti mi, daha var mı haberim yok. Allah'tan havalar soğudu, her gün gömlek değiştirmiyor.
Cuma bakıcı evdeyken, bir sürü yemek yaptım güya hafta sonunu kurtarmıştım. Hangi ara yedik de bitti ayol? Allah sağlık, iştah versin de yesinler. Hiç gözümde değil. Lazanya tarifi aldım arkadaşımdan, yarın onu yapsam, bir çorba bir de salata, oh mis.
Turşu kurdum. Şu karmaşada ona vakit ayırmak saçma oldu biraz ama keyif verdi bana. İnşallah lezzetli de olur. Acı biber koydum bu kez içine. Lezzetli olursa tarifi de ekleyeyim de elimin altında olsun.


Yurt!! Neyseki çizimi mühendislere gönderdim. Bitirmem gerekiyor ama elimi süresim yok.
Lcw'nin internet sayfasından alışveriş yapmıştım, değiştirmek istiyorum. Yarın halledebilir miyim acaba? Küçük prense de eşofman almam lazım aslında. H'nin bebeğini görmeye gitmeliyim hafta içi, geleceğim dedim, gitmezsem ayıp olur. Bebeğin hediyesini de oradan alırım olmadı.
İpek Hanım Çiftliği'nden sipariş etmek istediklerim var bir türlü beceremedim vakit ayırmayı, pirinç bitti, un bitti. Şimdi istesem? Ahh saat 4ü geçmiş. :(

Yağmur çiseliyor hafiften, kediyi alsam kucağıma, camı aralasam. Mis koku, serin hava içime dolsa. 10 sayfa olsun okusam.
Ya da uyusam??

8 yorum:

  1. Günaydın :) Çalıştığım zamanlar gecelerdim, sabahlardım işlerimi bitirirdim. Sonuçta en çok kendimden sonra da işimden sorumluydum. Şimdi evde aslaaaa hiç bir şeyi bitiremiyorum. Yetişemiyorum. Mecburiyetten yapılan işlerle günlerim kaybolup gidiyor. Bir fincan kahvemizi soğutmadan ya da yerimizden kalkmadan içeceğimiz günler diliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn :)
      Laylaylom zamanlar geçiyor bu koşturmayla. Ne zaman sorumluluklar azalacak o zaman yaşlılık, güçsüzlük, hastalık gelecek.
      Dünya çoğu insan için koşmak üzerine kurulu.

      Sil
  2. Ev ahalisi arttıkça Yemekler de yetmez oluyor. Kafamızda öyle seyler dolanıyor kı her an bazan diyorum kendime bubkadar düşüneceğine kalk yap en azından bir iki iş biter diye. Maasallah siz harekete gecenlerdensiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))
      Benim harekete geçmemin nedeni mecburiyet biraz da...
      Yoksa serilip yatacağım, ihtiyacım var :D

      Sil
  3. ayy ne tatlı yazmışsın yaa :) ellerine sağlık turşular felan aferin kız sana :)
    ipek hanım çiftliği ne ola ki ? niye oradan alıyorsun diyiver bakiim ben de biliyim ben de aliyim :D
    kedicikle ne tatlı okunur kitaplar o mır mır mır ses çıkarır kucağında ayy çok şekerr yaa <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı sensin Demir anne <3
      "İpek Hanım Çiftliği" gdo'suz, katkısız, doğal ürünler sattığını iddia eden, Nazilli'nin bir köyünde kurulu çiftlik. Ürünlerini, hayvanlarını falan internette yayınlıyorlar. Gerçek olduğunu umduğum bir savaşları var. Ama ben çabuk kandırılırım, o yüzden tavsiye etmeye hiç cesaret edemem. "Çiftliğin kapısı açık, herkesi misafir ederiz" diyorlar, gidesim var ama çok uzak. Piyasadan oldukça pahalı, gerçekse "helal olsun" diyor insan ama, "ya üçkağıtsa?" şüphesi tedirgin ediyor beni.

      Sil
  4. de kubadcım sayende ipek hanım çiftlğiyle irtibata geçtim. beni de listesine aldı Pınar Hnm . Her cmts fiyat teklifi gönderecek inşallah bana da . Ay ben bu blogları bu yüzden çok seviyorum vizyonumuz genişliyor. Çok çok teşekkürler kulağını çınlattım epey .
    Kocaman öperim canım. Keyifli günlerin olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım benim. Çok öpüyorum.

      Sil